HomeProdukter og servicesLinksKontakt
Vores kompetencer


Skilte & facader
Du kan trygt lægge dine skilte og facade opgaver i vores hænder. Vi har erfaring fra selv de mest umulige og krævende opgaver, og vi har kun tilfredse kunder.
Bildekoration & indpakning
Din bil, trailer eller lastbil er en rullende reklamesøjle. Vi kan sætte budskaber på stort set alt, og vi hjælper dig gerne med hele designet.
print på alt
Har du brug for store plakater, bannere, klistermærker eller bare store print? Vi producerer print til både indendørs og udendørsbrug.
air-reklame (oppustelig reklame)
Som noget helt nyt kan vi præsentere oppustelige billboards, reklamesøjler, "F1" sports-buer. En helt ny og opsigtsvækkende måde at reklamere på!
Solfilm og sikkerhedsfilm til biler
Solar Gard®-film skaber individuel stil og elegance, og beskytter mod for stærk sollys, varme & skadelig UV-bestråling og kan gøre alm. glas til sikkerhedsglas.
Sikkerhedsfilm
Glas er det materiale, som er mest sårbart over for ødelæggelse og mest skadeligt, når det splintres. De små fragmenter kan skære og kan øve stor skade.
Solfilm til bygningeR
Air-condition er en meget praktisk løsning, i hvert fald indtil elektricitetsregningen dumper ind gennem brevsprækken. Få et bedre indeklima.

   
Nordjysk Skilte & Solfilm
Nejstdalen 1, 9850 Hirtshals.
TLF: 20 66 45 61 - e-mail: skilteogsolfilm@email.dk
sikkerhesdfilm lav alm. glas om til sikkerhedsglas

Er du, dine børn & din ejendom beskyttet?

Armorcoat®-beskyttelses- og sikkerhedsfilm monteret
på dine ruder beskytter helt klart imod:

 • Flyvende glasskår ved bomber eller eksplosioner
 • Indbrud eller tyveri
 • Personskader forårsaget af glas
 • Nedfaldende glas fra ruder i overbygninger
 • Ødelagte vinduer fra voldsomt vejr
 • Skader som følge af hærværk


Se en film om hvor effektivt Armorcoat beskyttelse er:Facts om glas

 • 4 ud af 10 indbrudstyve kommer ind gennem ruderne
 • En skarp glassplint, der bevæger sig med 40 m/s, er nok til at dræbe eller lemlæste i en eksplosion
 • Flyvende glas er årsagen til 90 % af de personskader, der sker som følge af eksplosioner
 • Der sker talrige eksplosioner i Danmark hvert år, som ikke skyldes terrorisme
 • Ulykker, som involverer glas, udgør 36 % af de alvorlige tilskadekomster hos børn under 14 år


Du skal vide følgende om Armorcoat®-sikkerheds og solfilm


Armorcoat®-beskyttelses- og sikkerhedsfilm kan fås i forskellige tykkelser fra 4 mil (100 micron) til 14 mil (350 micron) i både klar og farvede toner. Testet efter EN 12600, EN 356 P1 og P2A, og EN 13124 EXR1, den europæiske standardiseringsorganisations standarder, og GSA/ISC’s sikkerhedskriterier for bombesprængninger, Niveau C.

Solar-sikkerhedsfilm bidrager i væsentlig grad til at øge vinduets evne til at modstå forsøg på indbrud og kan også reducere niveauerne for overførsel af varme og skærende lys. Så samtidig med at filmen på vinduet kan være med til at redde liv og ejendom, giver den også et bedre arbejdsmiljø, gør misfarvning af interiøret mindre og sparer energi. Monteret indvendigt på dit glas med udvidet garanti fra Bekaert.


Hvor kan man montere
beskyttelses- og sikkerhedsfilm?


Alle områder med glas, hvor mennesker kommer i berøring med glasflader, eller hvor der er risiko for at blive ramt af glasskår i tilfælde af ulykke. Hvor glassplinter kan forurene produkter og it-udstyr. Områder med glas, som er sårbare over for hærværk og fremmed indtrængen. I overbygninger med glas, hvor der er fare for nedfaldende splintret glas


Husk... Et vindue beskyttet af Armorcoat® er et sikrere vindue... filmen holder helt klart på glasset, når det splintres, hvorved risikoen for flyvende glas, indvendige skader og de dermed forbundne udgifter til oprydning reduceres.