Vores kompetencer


Skilte & facader
Du kan trygt lægge dine skilte og facade opgaver i vores hænder. Vi har erfaring fra selv de mest umulige og krævende opgaver, og vi har kun tilfredse kunder.
Bildekoration & indpakning
Din bil, trailer eller lastbil er en rullende reklamesøjle. Vi kan sætte budskaber på stort set alt, og vi hjælper dig gerne med hele designet.
print på alt
Har du brug for store plakater, bannere, klistermærker eller bare store print? Vi producerer print til både indendørs og udendørsbrug.
air-reklame (oppustelig reklame)
Som noget helt nyt kan vi præsentere oppustelige billboards, reklamesøjler, "F1" sports-buer. En helt ny og opsigtsvækkende måde at reklamere på!
Solfilm og sikkerhedsfilm til biler
Solar Gard®-film skaber individuel stil og elegance, og beskytter mod for stærk sollys, varme & skadelig UV-bestråling og kan gøre alm. glas til sikkerhedsglas.
Sikkerhedsfilm
Glas er det materiale, som er mest sårbart over for ødelæggelse og mest skadeligt, når det splintres. De små fragmenter kan skære og kan øve stor skade.
Solfilm til bygningeR
Air-condition er en meget praktisk løsning, i hvert fald indtil elektricitetsregningen dumper ind gennem brevsprækken. Få et bedre indeklima.

   
Nordjysk Skilte & Solfilm
Nejstdalen 1, 9850 Hirtshals.
TLF: 20 66 45 61 - e-mail: skilteogsolfilm@email.dk
solfilm til bygninger
Kontorbygninger, skoler, fabrikker og endda private hjem inkorporerer i stigende grad mere og mere glas. Men uanset hvor moderne og æstetisk tiltalende disse bygninger ser ud, er de generelt plaget af overophedning om sommeren, varmetab om vinteren og kraftig blænding fra solen.

Gardiner eller persienner holder det synlige lys ude, men varmen forbliver fanget mellem gardinerne og vinduet. Air-condition er en meget praktisk løsning, i hvert fald indtil elektricitetsregningen dumper ind gennem brevsprækken.


Solar Gard® reducerer varme og blænding

Solar Gard®-film Solar Gard®-vinduesfilm beskytter mod varme fra solen, UV-stråling, blænding og energitab og kan give jeres bygnings ydre et mere elegant udseende. Solar Gard® vinduesfilm sikrer mere effektiv nedkøling om sommeren. Om vinteren fungerer visse Solar Gard®-film også som et isolerende lag, der hjælper med at reducere varmetab gennem glasset ved at holde noget af varmen inde. På denne måde kan I maksimere energiudnyttelsen og minimere forbrugsudgifterne, idet I vil komme til at betale mindre for elektricitet og gas. Alt i alt betyder det, at I kan forhøje jeres bygnings værdi betydeligt. Når der installeres Solar Gard®, reflekteres op til 80% af solens varme. Man undgår fuldstændigt ubehagelig lokal høj varmeudvikling samt irriterende blænding og reflekser på computerskærme, og filmen giver derfor et behageligt indeklima.

At regulere varme og blænding på
arbejdspladsen drejer sig ikke kun om komfort


Der findes bekendtgørelser, der håndhæver dette behov: Arbetsministeriets bekendtgørelse nr. 96 af 13. februar 2001, kapitel 5, sektion 25 kræver: “Vinduer og ovenlys skal være udført, placeret og eventuelt afskærmet således, at de ikke medfører blænding [...]” eller “overophedning”. Kapitel 4, sektion 20 kræver: “Arbejdspladsen skal være placeret og indrettet, så den ansatte ikke påvikes unødigt af [...] stråling, ekstreme temperaturer [...]”.
Fakta om glas og solenergi

 • FAKTUM… Produktiviteten på arbejdspladsen falder
  med 40%, når temperaturen kommer op på 25ºC
 • FAKTUM… Høje temperaturer fører til sygdom
  og personalefravær
 • FAKTUM… Uheld på arbejdspladsen stiger med 30%,
  når temperaturen kommer op på over 25ºC
 • FAKTUM… Tre af de varmeste somre, der nogensinde er registreret, indtraf i de seneste 15 år
 • FAKTUM… Kontorarbejdere, der blev udsat for
  en temperatur på 25ºC, reducerede produktiviteten med 50%
 • FAKTUM… Dagslys er meget skarpt, selv når det er overskyet. Resultatet er ofte blænding og generende reflekser på computerskærme, hvilket belaster øjnene og giver hovedpine.

 • Mere effektivt energiforbrug hele året rundt

  Falmning er skadeligt for alle materialer, og gardiner og tekstiler er specielt sårbare. Varme er en væsentlig bidragende faktor, hvad angår falmning, og det samme er gældende for synligt lys, men den vigtigste årsag til falmning er UV-stråling. Alle Solar Gard®-film fjerner næsten 100% af UV-strålingen. Hjælper med at forebygge falmning af interiøret Som følge af det store udvalg af farver og nuancer kan man vælge Solar Gard®-film, der passer til enhver bygningsstil. Solar Gard® er den ideelle renoveringsløsning, der kan give ældre bygninger et friskt nyt udseende. Filmene giver endvidere nye bygninger en kreativ finish.