Bilreklame

Spred kendskabet til din virksomhed med en bilreklame

Rigtig meget markedsføring foregår i dag online. Alligevel bør du ikke forsømme de mere traditionelle former for markedsføring, når du søger at udbrede kendskabet til din virksomhed. Hvis du søger en god og fængende bilreklame i Aalborg, er du kommet til det rette sted. Vi monterer både på lastbiler, firmabiler, busser og alle andre køretøjer, du kan komme i tanke om.

Hvorfor bruge bilreklamer?

Reklamer findes i mange former. Bilreklamen har dog længe været én af de mest benyttede og dét skyldes særligt fire ting.
Først og fremmest opnår din virksomhed en høj synlighed, når du bruger bilreklamer. Prisen på bilreklamer er langt lavere end prisen på en online marketing kampagne, og dét gælder ikke mindst, når du henvender dig hos os. Når du beslutter dig for en bilreklame, kan du dertil glæde dig ved, at du har et væld af kreative designmuligheder, som vi hellere end gerne hjælper dig med at navigere. Og i modsætning til online markedsføringstiltag, kræver en bilreklame ingen vedligeholdelse. Hvis du sørger for af og til at vaske selve bilen, kan bilreklamen holde i rigtig mange år frem.

Hvordan bør en bilreklame se ud?

De bedste bilreklamer er både fængende og kortfattede. Når du for eksempel beder os om at stå for indpakning af varebil, vil vi tage udgangspunkt i din virksomheds grundlæggende design og naturligvis sørge for at inkorporere dine kontaktoplysninger i reklamen, så potentielle kunder nemt kan komme i kontakt med dig. Har du allerede et slogan, skal dette selvfølgelig også fremgå af din bilreklame. Vi søger altid at frembringe et resultat, som du kan blive glad for, og som både nu og på sigt kan bidrage til din virksomheds vækst. Kontakt os i dag.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 20 66 45 61 eller send en e-mail til tom@skilteogsolfilm.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her

[forminator_form id=”206″]