Bildekorationer

Dekoration af køretøjer

Reklame på varebil i Hjørring

Hvis du er erhvervsdrivende, er det vigtigt, at dine potentielle kunder ved, at du eksisterer. Derfor er det vigtigt, at du er synlig. Det kan du være på flere forskellige måder. Blandt andet kan du vælge at reklamere for dig selv, når du kører rundt til dine kunder.

Med folie kan du få sat din virksomheds logo og en eventuel tekst på din varebil. På den måde gør du alle de forbipasserende opmærksom på, at dit firma findes, når du er ude at køre. Hos Nordjysk Skilte og Solfilm tilbyder vi reklamer på bil og flere andre services.

Dekoration af lastbil

Har du brug for at dekorere din lastbil? Så er der mange gode grunde til, at du skal vælge det rigtige firma, når lastbilen skal dekoreres. Lastbildekoration er ikke noget, der bliver lavet overalt og specielt ikke i Nordjylland og Hjørring. Derfor er det også vigtigt, at du finder et skiltefirma, der har styr på, hvad de laver. Det har vi hos Nordjysk Skilte og Solfilm.

Lastbilsreklamer er en rullende reklamesøjle med mange muligheder

Der er flere god grunde til, at du skal vælge at få dekoreret din lastbil eller varevogn. Du har nemlig rigtig mange forskellige muligheder, når det kommer til lastbildekoration. Du kan blandt andet få printet korte tekster på, hvilket kunne være et firmanavn eller et slogan. Du kan også vælge at få lavet store motiver eller andet, der kunne fange folks blikke og derved skaffe kunder.
Det er også vigtigt at vide, at når du bruger din lastbil som reklame, så vil rigtig mange forskellige mennesker se den. Når du er ude i trafikken, så vil folk lægge mærke til dig og din lastbil, hvis den er lidt speciel. Det vil kunne tiltrække nye kunder, hvilket derfor er en rigtig god grund til at få dekoreret din lastbil.
Ring eller skriv til os i dag og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.

Få den rette reklame på din varebil i Hjørring

Når du gerne vil reklamere for din virksomhed, kræver det naturligvis, at du har den rette reklame. Her er det helt op til dig og din virksomheds brand, hvor iøjnefaldende reklamen skal være.

I den mere simple ende af skalaen, kan du blot vælge at få din virksomheds logo og en eventuel tekst på din varebil. I den mere avancerede ende af skalaen, kan du få hele bilen pakket ind i en særlig farve eller måske endda et mønster. På den måde kan ingen undgå at bemærke bilen.

Valget er helt op til dig.

Kontakt Nordjysk Skilte og Solfilm, når du gerne vil have reklame på din varebil i Hjørring

Hvis du er erhvervsdrivende i Hjørring eller omegnen, og du gerne vil have en professionel reklame på din varebil, bør du kontakte os hos Nordjysk Skilte og Solfilm.

Vi har stor erfaring med at sætte reklamer på folks køretøj, og derfor kan vi uden tvivl også hjælpe dig. Vi lytter til dine behov og ønsker, og derudfra skaber vi netop det resultat, som du havde forestillet dig. Herefter er din bil klar til at reklamere for din virksomhed i mange år fremadrettet.

Ring eller skriv til os allerede i dag og hør mere.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 20 66 45 61 eller send en e-mail til tom@skilteogsolfilm.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her

[forminator_form id=”206″]

Bildekorationer