Solafskærmning

Solfilm til bygninger

Kontorbygninger, skoler, fabrikker og endda private hjem inkorporerer i stigende grad mere og mere glas. Men uanset hvor moderne og æstetisk tiltalende disse bygninger ser ud, er de generelt plaget af overophedning om sommeren, varmetab om vinteren og kraftig blænding fra solen.

Gardiner eller persienner holder det synlige lys ude, men varmen forbliver fanget mellem gardinerne og vinduet. Air-condition er en meget praktisk løsning, i hvert fald indtil elektricitetsregningen dumper ind gennem brevsprækken.

Solar Gard® reducerer varme og blænding

Solar Gard®-film Solar Gard®-vinduesfilm beskytter mod varme fra solen, UV-stråling, blænding og energitab og kan give jeres bygnings ydre et mere elegant udseende. Solar Gard® vinduesfilm sikrer mere effektiv nedkøling om sommeren.

Om vinteren fungerer visse Solar Gard®-film også som et isolerende lag, der hjælper med at reducere varmetab gennem glasset ved at holde noget af varmen inde. På denne måde kan I maksimere energiudnyttelsen og minimere forbrugsudgifterne, idet I vil komme til at betale mindre for elektricitet og gas.

Alt i alt betyder det, at I kan forhøje jeres bygnings værdi betydeligt. Når der installeres Solar Gard®, reflekteres op til 80% af solens varme. Man undgår fuldstændigt ubehagelig lokal høj varmeudvikling samt irriterende blænding og reflekser på computerskærme, og filmen giver derfor et behageligt indeklima.

arbejdspladsen drejer sig ikke kun om komfort

Der findes bekendtgørelser, der håndhæver dette behov: Arbejdsministeriets bekendtgørelse nr. 96 af 13. februar 2001, kapitel 5, sektion 25 kræver: “Vinduer og ovenlys skal være udført, placeret og eventuelt afskærmet således, at de ikke medfører blænding […]” eller “overophedning”. Kapitel 4, sektion 20 kræver: “Arbejdspladsen skal være placeret og indrettet, så den ansatte ikke påvikes unødigt af […] stråling, ekstreme temperaturer […]”.

Fakta om glas og solenergi

 • Produktiviteten på arbejdspladsen falder
  med 40%, når temperaturen kommer op på 25ºC
 • Høje temperaturer fører til sygdom
  og personalefravær
 • Uheld på arbejdspladsen stiger med 30%,
  når temperaturen kommer op på over 25ºC
 • Tre af de varmeste somre, der nogensinde er registreret, indtraf i de seneste 15 år
 • Kontorarbejdere, der blev udsat for
  en temperatur på 25ºC, reducerede produktiviteten med 50%
 • Dagslys er meget skarpt, selv når det er overskyet. Resultatet er ofte blænding og generende reflekser på computerskærme, hvilket belaster øjnene og giver hovedpine.
 • Mere effektivt energiforbrug hele året rundt

 

Falmning er skadeligt for alle materialer, og gardiner og tekstiler er specielt sårbare. Varme er en væsentlig bidragende faktor, hvad angår falmning, og det samme er gældende for synligt lys, men den vigtigste årsag til falmning er UV-stråling. Alle Solar Gard®-film fjerner næsten 100% af UV-strålingen. Hjælper med at forebygge falmning af interiøret Som følge af det store udvalg af farver og nuancer kan man vælge Solar Gard®-film, der passer til enhver bygningsstil. Solar Gard® er den ideelle renoveringsløsning, der kan give ældre bygninger et friskt nyt udseende. Filmene giver endvidere nye bygninger en kreativ finish.

Vi tilbyder alt indenfor solfilm

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 20 66 45 61 eller send en e-mail til tom@skilteogsolfilm.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her

[forminator_form id=”206″]

Solafskærmning