Historie

Nordjysk skilte og solfilm

I 2005 startede Tom sin virksomhed Nordjysk Skilte og Solfilm i Hirtshals. Han havde længe drømt om at have sin egen virksomhed, og da han fandt ud af, at der var et behov for solfilm-montører i området, besluttede han sig for at tage springet og starte op.

Han begyndte med at montere solfilm på biler, men som hans ry spredte sig, begyndte han også at modtage ordrer på skilte. Tom havde en baggrund som skiltemaler og vidste, at han kunne levere en høj kvalitet til sine kunder.

Tom havde altid drømt om at have kontrol over sin egen virksomhed og ikke have nogen overordnet at skulle rapportere til. Med Nordjysk Skilte og Solfilm kunne han føre sine egne ideer og visioner ud i livet.

Efter et år med at levere solfilm og skilte til sine kunder, besluttede Tom at tage sit firma i en ny retning og tilbyde fuld skilteservice til sine kunder. Nordjysk Skilte og Solfilm blev til et skiltefirma med full service, og Tom kunne nu tilbyde alt fra design og produktion til installation af skilte.

I dag er Nordjysk Skilte og Solfilm en velrenommeret virksomhed, der leverer skilte, solfilm og mege mere af høj kvalitet til sine kunder i Nordjylland og resten af Danmark. Toms drøm om at have sin egen virksomhed er gået i opfyldelse, og han er stadig lige så passioneret og dedikeret til sit arbejde som den dag, han startede op.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon (+45) 20 66 45 61 eller send en e-mail til tom@skilteogsolfilm.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her

[forminator_form id=”206″]